top of page

Webshop

Al onze merken kunt u hier afzonderlijk van elkaar vinden.

Klik voor meer informatie en het bestellen van producten op het merk wat u wenst te bestellen.

Yes.png

Kijk hiervoor de aanbiedingen op dit moment.

Bij de ontwikkeling van hannah producten is het de missie om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdek je snel de toegevoegde waarde van de producten van hannah!

Inspira: cosmetica biedt oplossingen voor alle relevante schoonheidsproblemen en heeft ook een breed scala aan specialiteiten zoals ampullen, serums, maskers en een aparte herenlijn.

MARC INBANE tanning producten biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Footlogix Pediceuticals is een revolutionaire en innovatieve lijn voetverzorgingsproducten die speciaal werd ontwikkeld om tal van aandoeningen doeltreffend te behandelen en geeft altijd spectaculaire resultaten!

Exclusieve, luxe en resultaatgerichte cosmetica. Met deze “Medex” producten heeft u een echte oplossing voor uw huid van uw handen en een bewezen effectieve natuurlijke deodorant die absoluut de allerbeste producten op dit gebied in de markt zijn.

Te verkrijgen voor ieder bedrag vanaf 15 euro

of indien gewenst voor iedere behandeling.

De cadeaubonnen worden altijd feestelijk verpakt!

bottom of page