top of page

Jubileumkalender Qr-code

Als ik de weersvoorspellingen mag geloven gaat Februari een koude maand worden. Er wordt zelfs gesproken over sneeuw en schaatsen op natuurijs. Had ik een vooruitziende blik om op de kalender sneeuwvlokjes te plaatsen? Eén ding had ik niet kunnen bedenken, dat ik nog steeds geen behandelingen mag geven. En wat had ik graag de nieuwe verwarmende Tripollar facial aan jullie willen laten voelen. 


De koude maanden vind ik heel fijn. ’s Avonds Netflixen op de bank, na een heerlijke wandeling, aan de warme chocolade melk met slagroom. Wel onder een dekentje natuurlijk, want ik ben een koukleum. Tijdens deze maanden mag je ook je huid niet in de kou laten staan. Deze gure maanden hebben een weerslag op je huid. Zo verlies je snel vocht van binnenuit en moet je je huid van buitenaf goed beschermen tegen de kille weersomstandigheden. Het zijn de perfecte maanden om je huid eens goed te peelen om ‘m even heel hard aan het werk te zetten en al die dode huidcellen te verwijderen en je huid goed te doorbloeden. En zoals je van je huidcoach gewend bent, heb ik hier voldoende producten en methoden voor in huis. De Peel20 van Inspira en de Enzymatic Skin Peel van hannah zijn bijvoorbeeld mooie peelings om in deze periode aan je huidroutine toe te voegen.


I’ve got a feeling…


…dat het tijd is voor een peeling! De Peel20 en de Enzymatic Skin Peel bevatten een laag percentage fruitzuur. Je huid kan na het aanbrengen hiervan beter vocht binden, je verbetert hiermee dus op een veilige manier de hydratatie van je huid. Ook voor het vervagen van littekens kun je deze peeling met fruitzuren gebruiken. Doordat de peeling je dode huidcellen verwijdert en je huid in de diepte weer aan het werk zet, blijft de buitenste huidlaag glad en worden de werkzame stoffen in de overige producten beter opgenomen.


Anti-aging?

Ik ben niet anti, want ik wil graag oud worden. Maar natuurlijk wel op een mooie manier! Na ons 25ste levensjaar gaan we langzaamaan verouderen. De aanmaak van collageen en elastine wordt helaas nu al minder. Collageen en elastine zorgen voor een stevige, volle huid met weinig rimpels. Jammer genoeg wordt de aanmaak van deze twee na je 25ste al minder. Je ziet het meestal nog niet, maar ik kan je verzekeren dat het wel gebeurt. Belangrijk dus om al op jonge leeftijd iets te doen om die opbouw van collageen en elastine actief te houden. Misschien heb je het al door, want inderdaad de fruitzuren in deze peelingen stimuleert je huid om actief te blijven of weer actief te worden. Dat ligt een beetje aan je leeftijd. Het resultaat? Een glanzende en zachte huid dat stevigheid behoudt plus fijne lijntjes en zelfs rimpels die steeds minder zichtbaar worden. Je kunt vroegtijdige veroudering hiermee heel mooi tegen gaan.

Ook op pigmentvlekken doen deze peelingen het goed. Het zorgt er namelijk voor dat deze vlekken opgelicht worden en vervagen. 


Enzymatic Skin Peel

Peel20

bottom of page