top of page

Wimperbehandelingen

Perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit.

Eén voor één worden ze bevestigd aan uw eigen wimpers. Niemand zal deze van echte wimpers kunnen onderscheiden.

Mooie, lange, volle en dikkere wimpers. Een droom die werkelijkheid wordt!

Mascara hoeft niet meer… maar kan wel. De wimperextensions voelen zo licht aan dat u ze niet voelt zitten. De wimpers blijven gemiddeld 4 à 6 weken goed en kunnen dan later bijgewerkt worden. De natuurlijke wimpers hebben een cyclus van ongeveer 10 weken. De extensions zullen verdwijnen bij het uitvallen van uw eigen wimpers. De wimpers bestaan in verschillende lengtes, diktes en curves voor een schitterend resultaat!. Een volledige set aanbrengen duurt gemiddeld 75 minuten en is volledig pijnloos. De wimperextensions blijven perfect zitten bij het douchen, zwemmen en sauna bezoek, een perfecte oplossing voor een zorgeloze vakantie.

Lash Extensions Set €75

Opvullen Lash Extensions €50

Wimperpermanent

Wimperpermanent geeft je ogen extra dimensie, haartjes die recht vooruit steken gaan als een waaiertje om je oog liggen waardoor het lijkt dat je meer wimpers hebt, maar waardoor je ook met het aanbrengen van slechts een klein beetje mascara een fantastisch resultaat krijgt.

Bij een wimperpermanent worden de wimpers gekruld, het resultaat van de krul blijft gemiddeld 6 weken zitten. Wimperpermanent is niet schadelijk voor je ogen en je haartjes breken er niet van af. Als je van te voren de wimpers laat verven, is het effect nog mooier!

Wimperpermanent €25

bottom of page