top of page

​Seyo-TDA anti-aging behandeling voor huidverbetering en huidverjonging

Seyo-TDA is een unieke behandeling waarbij een jetstream van 100% zuivere zuurstof en gepatenteerde werkstoffen (farmaceuticals) naar de diepere huidlaag word getransporteerd. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

De behandeling voelt aan als een zachte koele massage en is geschikt voor iedere huid. De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

Na de behandeling voelt de huid als opgevuld aan. Dat effect blijft geruime tijd zichtbaar. Na een aantal behandelingen wordt meer volume gecreëerd, wordt vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbeterd van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uitzien. 

Vanaf €39,50 heeft u een moderne anti-aging behandeling die werkelijk het verschil maakt. Uiteraard heeft u het meest langdurig resultaat wanneer u deze behandelingen in kuurverband doet.

Seyo TDA werkt met 4 verschillende behandelingen:

HYAl N5          normale/droge 25+ huid     €39,50 (als toevoeging in gelaatsbehandeling €25,00)

HYAl N10        veeleisende 30+ huid         €49,50 (als toevoeging in gelaatsbehandeling €27,50)

MITOCELL     drogere en rijpere huid       €54,50 (als toevoeging in gelaatsbehandeling €29,50)

PRODERM    gecombineerde/vette huid   €49,50 (als toevoeging in gelaatsbehandeling €27,50)

Ook als deelbehandeling te boeken per zone

Keuze uit de zones: ogen - hals/decolleté - neus/mond/ogen - handen

HYAL N5: Voor de normale/droge 20+ huid

Indicaties: droogtelijntjes, trekkerige huid, beginnende kraaienpootjes, expressielijntjes, vale/grauwe teint, wallen en kringen, droge huid (zonnebank), gestreste huid, rokershuid

HYAL N10: Voor de veeleisende 30+ huid

Indicaties: Alle indicaties Hyal N5 + lijntjes op de bovenlip, om kraaienpootjes te verminderen, frissere uitstraling, conditieverbetering van de huid, rimpels vervagen, verjongen en verstrakken

MITOCELL: Voor de droge en rijpere huid

Indicaties: alle indicaties hyal N5 + N10 + spant de huid, donkere kringen/wallen om de ogen vervagen, zonschade repareren, mini-facelift, expressielijnen worden afgezwakt, spankracht huid verbeteren

PRODERM: Voor de gecombineerde/vette huid

Indicaties: Onzuiverheden, glimmende huid

U zult na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als onze andere cliënten.

Daarna kunt u op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of u een kuur van 4 tot 6 behandelingen wilt boeken of dat u de huid een keer per 4 tot 6 weken wil onderhouden. Eventueel kan er afgewisseld worden met andere gelaatsbehandelingen.

Bij een kuur zit er 7 à 14 dagen tussen de behandelingen.bottom of page