top of page

Bindweefselmassage: Work that skin!

Sporten… Eerlijk gezegd is dat niet helemaal mijn “ding”. Maar wel als we het hebben over topsport voor je huid. 

Des te lekkerder is het dus dat je het voor je huid niet zelf hoeft te doen, maar gewoon in de salon door mij als je huidcoach laat doen! Leuker kunnen we het dus wel maken en ook makkelijker!


De hannah bindweefselmassage is een feestje om te mogen geven, maar ook zeker om te krijgen. Wat ik zelf fijn vind, is dat je direct resultaat ziet en dat is toch wel wat we willen. Wat we met de massage willen doen, is ​de kleur van je huid egaliseren. Soms kan je huid best grauw zien of onrustig en dat is iets wat effectief aangepakt wordt met deze massage. Met de bindweefselmassage worden ook blokkades in je huid aangepakt. Eerlijk is eerlijk dat is niet altijd even lekker. Pijnlijk zeker niet, maar op plekken die vast zitten kan het ietsje venijnig aanvoelen. Daarna zit wel alles los en voel je gewoon dat er flink gesport is met je huid. Is het wel pijnlijk, geef dit aan in de behandeling dan kan ik de intensiteit van de massage aanpassen. Je ligt er ook voor je ontspanning, right?


Huidveroudering, littekens, pigmentvlekken al deze oneffenheden kun je aanpakken door regelmatig een bindweefselmassage te ondergaan. Het zorgt voor een optimale doorbloeding, waardoor je cellen weer lekker actief worden. Dus sporten als het ware, en weer iets harder aan het werk gaan. Hierdoor krijg je resultaat.


“Hoe vaak je dit moet laten doen?” is een veel gestelde vraag. Dat is een beetje lastig om specifiek te beantwoorden, want dit ligt per persoon aan het doel met wat je wilt bereiken. Wil je de huid “onderhouden”, is eens per 6 weken voldoende. Wil je, net als soms in de sportschool, even knallen voor een extra boost? Dan is een kuur het mooiste. Een kuur houdt in dat je een aantal keer ieder week in de salon komt voor de behandeling. Afhankelijk van je huidconditie en het resultaat wat je wilt én kunt bereiken, kan dit verschillen van 4 tot 12 keer wekelijks. Daarna blijf je de huid goed onderhouden met eens per 4 á 6 weken een bindweefselmassage en je huidroutine thuis. Daarnaast is eens per jaar een kuur zeker een aanrader om je huid in topconditie te houden!


Ontspannen tijdens een massage vind ik ook een essentieel onderdeel. Je bent al druk zat met werken, de kids, het huishouden, boodschappen, je sociale contacten onderhouden enzovoorts enzovoorts. Zoals je gewend bent van een massage wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed. Als je de stoel uitkomt, is het doel dat je volledig ontspannen bent geweest en dat je ook het wow-effect hebt. “Er is echt iets gebeurt met mijn huid en wat heb ik ervan genoten” hoor ik graag van mijn klanten, want dan heb ik mijn doel als huidcoach bereikt!


Geen ingrijpende operaties nodig!

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de verzorgingsproducten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de Bindweefselmassage worden ingrijpende operaties, botox en fillers vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

bottom of page