top of page

Skin Workout

Huidanalyse en advies

Thuis je huid verzorgen is een absolute must wil je het maximale resultaat uit jouw huidverbeteringsroutine halen. Gelukkig kan ik je als huidcoach hierbij goed van dienst zijn door je hierover te adviseren. Want weet je eigenlijk wat nu het beste is voor jouw huid? Of gebruik jij ook al jaren eigenlijk maar van alles wat, waarvan je denkt dat dit goed voor je is? Ben jij ook net als Jojanneke benieuwd naar welke producten er bij jouw huid passen? Maak dan een afspraak voor een huidanalyse en advies. Dit kan zowel bij mij in de salon als via videobellen of in een telefoongesprek. En speciaal voor jou omdat je Jojanneke volgt en ik weer open mag met de salon, bied ik dit geheel GRATIS aan. Normaal kost een huidanalyse € 45,-.

Dus ik zou zeggen waar wacht je nog op!!!

Meet & Treat

De Meet & Treat trakteert je huid op een zeer uitgebreide introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en mijn behandelmethode en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid. In deze behandeling wordt er intensief gesport met je huid, met onder andere de hannah bindweefselmassage. Dit is één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! De overeenkomst tussen sport en de hannah bindweefselmassage is dat je je (huid)conditie enorm verbetert, zeker bij de kracht van herhaling. Het verschil is echter dat men het sporten niet altijd goed vol kan houden, maar daarentegen van de bindweefselmassage geen genoeg kan krijgen ;-) Wil jij een behandeling op maat? Met producten die spraakmakende resultaten in huidverbetering geven? Boek dan een Meet & Treat behandeling bij mij in de salon.

Meet & Treat Actie van € 112,50 voor € 67,50

Let's get Active

Eén van de oorzaken van het ouder worden van de huid en het ontstaan van huidproblemen is een verminderde doorbloeding. Om hier iets aan te doen adviseer ik de Cell Active aan je skincare routine toe te voegen. Dit product veroorzaakt een sterke doorbloeding in de huid en geeft een intensieve zuurstofimpuls. Dit laatste is zeer belangrijk voor een gezonde en vooral stralende huid. Cell Active is toepasbaar bij iedere vorm van huidverbetering en verzorging. Get your skin working!

Nu voor jou de Cell Active geen

€ 43,00 maar eenmalig voor € 35,00 

Vul hier in

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Bericht

Ik wil graag*

bottom of page