top of page

februari 2020 Intense Treatment

De Intense Treatment

Een originele, non-invasieve en zeer effectieve behandeling 

De Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten van de huid door onder andere de toepassing van de nieuw ontwikkelde medium deep peel van hannah: de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.  

Wat kun je verwachten van deze nieuwe behandeling?

De hannah Trans6peel bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. De hannah Trans6peel behandeling helpt om pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Maar ook bij littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden en acne, huidverdikkingen, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing van je huid wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en je huid steviger en zichtbaar gladder en egaler wordt. Tevens heeft deze nieuwe peeling een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. De behandeling is daarnaast uitstekend inzetbaar bij een hele droge huid, roodheid en huidirritaties. De zorgvuldig geselecteerde samenstelling zorgt er zelfs voor dat een gevoelige huid een betere weerbaarheid tegen externe invloeden krijgt. 

Natuurlijk in combinatie met befaamde hannah bindweefselmassage 

Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden. In deze behandeling word ook het alom bewezen Ultra Geluid inzet, en kan er nog meer huidverbetering gerealiseerd worden vanwege de opname bevorderende eigenschappen. Voor optimale resultaten is het aan te raden de Intense Treatment in kuurverband te ondergaan en deze daarna als onderhoudsbehandeling te boeken om het resultaat vast te houden.  

Intense Treatment €90,- / 75 minuten

De hannah Intense Treament samengevat

 • Verbetert je algehele huidconditie

 • Verbetert je huidstructuur

 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels

 • Verzacht littekens

 • Heeft een liftend/verstevigend effect op je huid

 • Preventieve werking bij het ontstaan van rimpels

 • Vermindert pigmentvlekken en andere huidverkleuringen

 • Reguleert je talgproductie

 • Helpt onzuiverheden te verminderen

 • Verbetert de weerbaarheid van je huid bij roodheid en andere irritaties

 • Verhoogt de opname van werkzame ingrediënten uit huidverbeterende producten

bottom of page