top of page

Handverzorging

Uw handen en nagels zijn een belangrijke blikvanger en uw visitekaartje.

U kunt bij ons terecht voor manicure, gelnagels en gellak.

Gelnagels

Droom je van lange, sterke nagels die er natuurlijk uitzien? Dat kan met gelnagels! Er altijd een lengte die past bij jouw levensstijl.

U kunt bij ons terecht voor het zetten van kunstnagels met het gelsysteem van het wereldberoemde merk van de sterren --> O.P.I .

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij ons op de eerste plaats.

Mogelijkheden van nagelverlenging

  • Verschillende lengtes; klein randje boven de vingertop tot extra lang

  • Naturel look; (1 transparante kleur)

  • French manicure; witte nagelrand en een roze nagelbed

  • Gekleurde french manicure; een gekleurd of glitter randje

  • Gellak; kan over het gelsysteem voor wekenlang prachtig gelakte nagels zonder bladderen.

Tijdens de eerste behandeling worden je nagels op de door jou gewenste lengte gemaakt. Na 3 – 5 weken, afhankelijk van hoe snel je eigen nagels groeien, ontstaat er een zogenaamde ‘uitgroei’ bij de nagelriemen. Om te zorgen dat je nagels na die tijd mooi blijven is er een opvulbehandeling nodig waarbij de oude laag gel deels verwijderd wordt en er een nieuwe laag gel wordt aangebracht. 

Manicure

Heb je mooie nagels van jezelf en wil je je handen extra laten verzorgen? Dan is een manicure behandeling aan te raden.

Je nagels worden in model gevijld, hierna volgt een oliebadje. Je nagelriemen worden verzorgd en velletjes verwijderd. Een peeling, massage met verzorgende handcrème en een verstevigende blanke lak maken deze behandeling compleet.

Gellak

Blijven je gelakte nagels maar heel even mooi? Of scheuren ze en breken ze af? Wil je mooie nagels maar geen kunstnagels? Probeer dan Gellak. Een hoge kwaliteit nagellak op basis van gel die word uitgehard onder een speciale UV-lamp. Gellak zorgt voor een strakke en gladde look, verstevigd de nagel, is goed bestand tegen dagelijks gebruik en heeft als grote voordeel dat het veel langer mooi blijft dan nagellak, zeker 2 tot 4 weken, en teennagels zelfs 6 tot 8 weken! 

bottom of page