top of page

Footlogix Pediceuticals

Footlogix heeft unieke en revolutionaire producten voor cosmetische voetverzorging met farmaceutische ingrediënten en eigenschappen. In deze producten wordt gebruik gemaakt van de Dermal Infusion Technology. Hierbij dringen actieve ingrediënten sneller in en hebben een lange nawerking. Bij het gebruik van Footlogix zijn resultaten merkbaar binnen een paar dagen. Het gaat hierbij van eenvoudige voetproblemen zoals droge hielen, eelt en kloven tot aan meer specifieke aandoeningen ten gevolge van diabetes. De werking van de producten van Footlogix is klinisch bewezen.

DE VOORDELEN VAN FOOTLOGIX

Wat zijn de voordelen van de Footlogix producten? We zetten de voordelen even op een rij:

  • Niet-occlusief: de producten sluiten de huid niet af en belemmeren haar natuurlijke werking niet. Zo kan de huid normaal ademen.

  • Niet-vette formules: na het aanbrengen kunt u meteen uw sokken en schoenen weer aan. De formules beschadigen de elastische vezels van steunkousen niet. Handig en snel!

  • Hygiënisch: de applicator is voorzien van een speciale afdichting. Op die manier komt er geen lucht in de verpakking en komt de mousse niet in contact met bacteriën.

  • Doeltreffend: de producten beschermen beschadigde huid tegen infecties. Ze zijn bijzonder effectief bij een droge huid ten gevolge van een diabetische voet.

  • Makkelijk aan te brengen: de producten worden snel opgenomen door de huid en zijn uiterst gebruiksvriendelijk.

  • Bijzonder werkzaam: de producten bieden onmiddellijk schitterende resultaten. Klanten merken op dat hun klachten al na enkele dagen aanzienlijk zijn verminderd.

  • De producten worden aanbevolen door gerenommeerde artsen en podologen in Noord-Amerika en Europa.

FOOT SOAK CONCENTRATE

Een pH-neutrale, zacht reinigende, geconcentreerde formule met antibacteriële eigenschappen. Het product heeft een frisse geur, hydrateert de huid optimaal en maakt eelt zacht.

23,00

EXFOLIATING SEAWEED SCRUB 

Een unieke formule met hoogwaardige biologische microalgen. De scrub bevat een exclusieve mix van essentiële oliën en puimsteen om de huid in alle zachtheid te exfoliëren.

28,00

DD CREAM MOUSSE

Deze hydraterende maar vederlichte romige mousse houdt vocht vast in de huid. Dankzij de bijzondere antimicrobiële eigenschappen van de bioactieve gepatenteerde spirulina microalgen is deze formule ideaal om ‘s avonds aan te brengen.

21,00

DAILY MAINTENANCE FORMULA

Deze doeltreffende formule voor een normale tot droge huid is uiterst geschikt om de voeten dagelijks te verzorgen en hydrateert optimaal. 

21,00

VERY DRY SKIN FORMULA

Deze formule hydrateert en herstelt dag na dag de zeer droge huid. 

21,00

CRACKED HEEL FORMULA

Deze formule hydrateert en herstelt een bijzonder ruwe, gebarsten huid met zware eeltvorming. 

22,00

COLD FEET FORMULA

Deze mousse stimuleert de microcirculatie en biedt verlichting bij chronisch koude voeten. 

20,00

SWEATY FEET FORMULA

Deze mousse bevat een adstringerende stof die zweetvoeten tegengaat.

20,00

PEELING SKIN FORMULA

Deze formule bevat een doeltreffende schimmelwerende stof. Gaat een schilferige huid op de voetzolen tegen, en verlicht jeuk tussen de tenen veroorzaakt door een atletenvoet of schimmelinfecties

23,00

ROUGH SKIN FORMULA

Dit product bevat een doeltreffende schimmelwerende en hydraterende stof. Verzacht een ruwe, droge en geïrriteerde huid en gaat schimmelinfecties tegen.

24,00

ANTI-FUNGAL TOE TINCTURE SPRAY

Deze spray bevat een doeltreffende schimmelwerende stof die ontsierende verkleuringen van de teennagels voorkomt. Bewezen werking. Kan ook tussen de tenen worden aangebracht bij een schilferige huid. Avocado-olie en panthenol herstellen de teennagels en zorgen voor een gezonde glans.

21,00

TIRED LEGS FORMULA

Deze formule met vasoactieve eigenschappen helpt vermoeide benen te voorkomen. Het product is bijzonder geschikt voor wie compressiekousen draagt, omdat het de elastische vezels niet beschadigt.

20,00

FOOT DEODORANT

Pompspray met theeboomolie en menthol Doodt doeltreffend bacteriën die geurtjes veroorzaken. Bewezen werking. De formule neutraliseert geurtjes, verkoelt de huid en heeft een verfrissend parfum.

19,00

SHOE DEODORANT

Pompspray met theeboomolie Doodt doeltreffend bacteriën die geurtjes veroorzaken. Heeft een verfrissend parfum. De deodorant brengt geen schade toe aan leer of textiel.

19,00

bottom of page