top of page

After Summer​ 

Met deze After Summer producten straalt je huid ook in de herfstmaanden!

Na een periode van veel blootstelling aan de zon is je huid vaak droog, verdikt en verhoornd. Een verhoornde huid neemt slecht huidverbeterende producten op. Aandacht voor het dunner maken en zorgen voor een betere productopname van je huid is nu dus van groot belang. En wat te denken van pigmentvlekken door de invloed van de zon? Speciaal hiervoor hebben we met de Primum Elixer en de Fade Treatment een effectief ‘After Summer Plan’ waarmee je beide problemen bij de kern aanpakt. 

Peelen met amandelzuur

Waar je huid ontzettend blij van wordt, is een heerlijke peeling! Wat doet zo’n peeling voor je huid vraag je je misschien af? Met een peeling haal je de bovenste huidcellen weg, waardoor je huid weer zacht en glad wordt. Er zijn vele soorten peelings op de markt verkrijgbaar, maar als je het aan ons vraagt, is de Primum Elixer een zeer goede keus!

Wat doet het voor de huid? 

De Primum Elixer is een milde peeling op basis van amandelzuur en zorgt dat je binnen no-time weer een gladde, frisse en stralende huid hebt om te blijven shinen tijdens de herfst. Naast het peelende effect zorgt het ook voor hydratatie, waardoor je crème beter wordt opgenomen. Ook geeft het meer stevigheid aan de huid, zodat rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Amandelzuur heeft tevens krachtige antibacteriële eigenschappen die heel nuttig zijn bij de behandeling van rosacea, eczeem en psoriasis . Het helpt ook bij het reguleren van de talgproductie waardoor onzuiverheden ófwel acne verminderen of wordt voorkomen!

Hoe vaak gebruiken?

We willen allemaal een mooie huid, maar eigenlijk hebben we het ook wel druk met de kinderen, school, werken, netflixen en nog meer. Je brengt deze peeling gemakkelijk ’s avonds aan nadat je de huid hebt gereinigd. Vervolgens wacht je heel even en breng dan lekker je nachtcrème erover heen aan. Simpel toch? Vaak adviseren we om te starten met een kuur van 3, 5 tot 8 dagen. Daarna gebruik je de primum elixer 1 tot 2 keer per week om je stralende huid te onderhouden.

Voeding is ook belangrijk

Naast het peelen van je huid, is voeden ook heel belangrijk. Met de Fade Treatment bescherm je de huid tegen uitdroging én vroegtijdige huidveroudering. Bovendien heeft het tevens een anti-irriterende en antiallergische werking en is daarmee ook zeer goed plaatselijk te gebruiken bij kleine huidirritaties. Zoethoutextract pakt huidverkleuringen zowel van binnenuit (bij de kern, daar waar ze ontstaan) aan, als van buitenaf (als deze reeds aanwezig zijn). Daarmee heeft dit geavanceerde ingrediënt zowel een probleemoplossende als preventieve werking bij hyperpigmentatie.

Naast het aanpakken van het pigment bevat deze crème ook een SPF 10 zodat je huid ook in het najaar overdag beschermd is tegen de zon op zonnige herfst- en winterdagen. Omdat de formule van Fade Treatment ook intensief voedende en herstellende macadamianootolie bevat, is dit een ideale ‘multitasker’ dagcrème voor het najaar. Je pakt bestaande pigmentvlekken aan, voorkomt de vorming van nieuwe huidverkleuringen, je huid is beschermd tegen de zon in het najaar én wordt ook nog eens optimaal gevoed.

Als je een After Summer set wilt reserveren stuur dan gerust een E-mail of een Whatsapp naar info@salon-amara.nl / 0165-314420

bottom of page