top of page

4 Men Only set

3 producten van  €88,50 voor € 65,-

  • 24h Skin Supercharger 50ml

  • The Fragrance Eau de Toilette 100ml

  • Anti-Fatique Anti Hangover Eye Lift 15ml

Zie hieronder omschrijving per product

24H Skin Super Charger 50ml

24h Skin Supercharger is een revitaliserende gelcrème die ideaal is voor huidverzorging na het scheren en voor de verzorging van de gemengde / vette huid met allantoïne, bisabolol en D-panthenol. Hyaluron en Pentavitin® zorgen voor intensief vocht, terwijl Ectoin® de cellen beschermt. Het jeugdmolecuul Baikalin® herstructureert en verstevigt de huid. Gerst, jeneverbes en eikenschors zorgen intensief voor de huid, terwijl natuurlijke cafeïne uit guarana een frisse uitstraling geeft.

Hoe te gebruiken: Pomp een kleine hoeveelheid in de palm van je hand en verdeel het over de gereinigde gezichtshuid met zachte massagebewegingen.

The Fragrance Eau de Toilette 100ml

De Fragrance Eau de Toilette is een mannelijke compositie van oosterse tonen, gecombineerd met hout en musk. Avontuurlijk en erg sexy! Alleen voor mannen.

Anti-Fatique Anti Hangover Eye Lift 15ml

Anti-vermoeidheid / Anti Hangover Eye Lift maakt een einde aan vermoeide, opgezwollen ogen na een lange nacht. Anti-vermoeidheid / Anti-kater Eye Lift bestrijdt donkere kringen en wallen, versterkt met cafeïne, verzacht de ogen met Hyaluron en een 3D-biopolymeer en heeft een aangenaam verkoelend effect. Het jeugdmolecuul Baikalin® herstructureert en verstevigt de huid. Gerst, jeneverbes en eikenschors zorgen intensief voor de huid.

Hoe te gebruiken: Pomp voorzichtig en breng de serumgel aan met de speciaal ontworpen applicatorpunt op de oogcontour.

bottom of page